Polish 20220506 123523607

Din hälsa! Ditt llivs viktigaste uppdrag i livet? 

Att ta kontroll över sin egen hälsa är inte alltid lätt. Man skjuter upp och tänker att imorgon ska jag börja ett nytt liv eller på måndag är det en ny vecka och då ska jag börja om! Men hälsa är ingen kvickfix utan en livsstil.  Inte någon pulverdiet med extremt lite kalorier. Utan en hållbar livsstil där du når ditt mål utan att behöva vända upp och ner på hela ditt liv.

Hitta något långsiktig som du kan leva med!

Hej! Jag heter Agnes Sundén och har över 15 års erfarenhet av träningsbranchen då jag förutom personlig tränare också är instruktör på ASC, med diverse koncept i bagaget. Jag har ett stort intresse för löpning, styrketräning och andra träningsformer. Genom att utbilda mig till personlig tränare känner jag att jag äntligen får göra det jag brinner för mest - att få jobba inom träning samt motivera andra till en livsstilsförändring som är hållbar. Om du känner att du vill träffas så sätter vi oss ner tillsammans och går igenom dina behov, din nuvarande situation, dina mål samt hur du önskar att din framtid kommer att se ut, så ska vi gemensamt ta oss dit!

Kostschema

Jag tror på enkelhet. Ju enklare vi kan göra planen att följa desto mer motivation kommer du få – det är oundvikligt. Därför är min uppgift, som din coach att underlätta för dina nya vanor – genom att förklara på ett enkelt och tydligt sätt. Jag tror absolut inte på svält/strikta dieter med extremt lite kalorier eller äta tråkig sallad varje dag bara för att det ska hända något. Utan helt vanlig mat, där du äter det du tycker är gott helt enkelt.
 

Träningsschema

Inget program är bättre än sannolikheten att du följer det. Därför behöver vi ett program oavsett vilken erfarenhetsnivå du har, möta dina behov på den plats där du befinner dig på utvecklingskurvan just nu. Det spelar inget roll hur ”metabolt effektivt” ett träningsprogram är. Hinner du bara träna 3 dagar i veckan så ska du inte behöva känna dig stressad för att du inte tränar fyra, fem eller sex tråkiga pass per vecka. Eller vill träna hemma så hjälper vi dig med varje steg på vägen när det kommer till träning, nutrition och motivation.

 

Kontakta oss genom att fylla i formuläret här 

Ge växt bild