1. Otränad - Kom igång gruppen för dig som vill komma igång med träningen i liten grupp tillsammans med andra otränade
2. Mamma Barn - Klassen för dig som är nybliven mamma och som vill komma igång med träningen efter graviditeten. För information se nedan.

Otränad hemsidan

Otränad

Otränad är ett 8-veckors program för dig som vill komma igång med träningen i liten grupp och tillsammans med andra otränade. Här är ingen bättre eller sämre än någon annan och all träning är helt prestigelös där du tränar fullt ut efter dina förutsättningar! Träningen under veckornas gång kommer att variera med allt ifrån styrka, till kondition och rörlighet. De första veckorna börjar vi väldigt försiktigt för att sedan trappa upp träningen sakta men säkert. Fokus är att träningen skall vara rolig och vårt mål är att du efter 8 veckor har funnit träningsglädjen, byggt upp ditt självförtroende gällande träning samt fått in en vana till att fortsätta på egen hand efter kursens slut. Utöver träningarna 1 gång i veckan ingår en fösta träff tillsammans med sin coach för att lägga upp en indivuduell träningsplan för ev övrig träningen under dessa veckor samt det finns möjlighet att ställa frågor ang kost och övrig hälsa mm. Här finns då möjlighet att göra en Tanitavägning (frivilligt) där vi kommer kunna se hur mycket fett, vatten och muskler som sitter på kroppen och hur det är fördelar. Efter sista träningstillfället ingår även en återträff för att följa upp samt diskutera och lägga upp en fortsatt träningsplan efter kursens slut.

Vill du eller någon du känner vara med i nästa omgång av Otränad?
Start: v.22
Max 10 deltagare per grupp!
Pris: 1800:- 

Vi tar emot anmälningar redan nu!
För mer information och anmälan, sänd din intresseanmälan här: https://dittgym.online/apladalens-sc-otranad/

Stark mamma ASC

Mamma Barn

Välkomna till Mamma Barn - Träningen för dig som är nybliven mamma och som vill komma igång igen efter graviditeten.
Under klasserna kommer vi att träna hela kroppen, stärka upp musklerna, öva upp rörligheten samt träna konditionen. Vi kommer även använda oss av olika redskap under klasserna alternativt barnet som vikt i vissa övningar.
Träningens fokus är på dig som är mamma och du är välkommen att delta på klasserna när som efter din efterkontroll.

Start: Augusti 2022
När: Dagar och tider kommer
Pris: 10-klipp 750:-