Vasaloppsspinning 2018 redigerad 1

Var med oss och cykla från Sälen till Mora!

Söndagen den 4 Mars är det dags igen för den årliga Vasaloppsspinningen!
Häng med oss och trampa hela loppet, från Sälen till Mora, eller delar av.

Starten går kl 08.00 uppe i spinningstudion och passet är uppdelat i 4 etapper á 45 min med 15 minuters vila mellan varje etapp. Under hela lpooet följer vi skidåkarna på storbildsskärm inne i salen och i pauserna bjuds det på blåbärssoppa, skorpor och kaffe.

För dig som är medlem på Apladalens Sportcenter är klasserna kostnadsfria och ni bokar er på valfria etapper via vår app eller hemsidan. 
För dig som inte är medlem, kontakta oss via mail eller ring så reserverar vi en plats. Pris för icke medlemmar är 150:-, oavsett hur många etapper du väljer att delta på. Inträde betalas på plats i receptionen.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , 0370-10336

Begränsat antal platser!

www.apladalenssportcenter.se

Välkomna!

 

Gästinstruktör redigerad 1

Torsdagen den 22 februari hälsar vi Marie från Moves&Motivation i Växjö välkommen till oss för att gästinstruera i två klasser, Grit Plyo och BodyCombat!
Marie beskriver sig själv som en person som älskar utmaninar! Att få köra fullt ös på klasser och känna glädjen och energin flöda i kroppen - det är då det är som bäst! Tillsammans med tre andra kolleger driver hon Moves&Motivation i Växjö och förutom Grit och BodyCombat instruerar hon även i Bodypump och Tabata. 

GRIT™ PLYO är uppbyggt av rörelser, mestadels hopp, som ökar din spänst. Du använder en steplåda och ibland viktplattor för att öka intensiteten och belastningen. Bli starkare, snabbare och mer explosiv med GRIT™ PLYO. 

Lesmills BodyCombat är ett fartfyllt konditionspass med olika rörelser inspirerade av kampsport som karate, boxning, taekwondo, muay thai och tai chi. Kraftfulla rörelser där du övar på att slå, sparka och kämpa dig till en överlägsen kondition genom att enbart använda din kroppsvikt.
Passar både nybörjare och vana deltagare.

Boka klasserna gör ni som vanligt via appen eller bokningssystemet. För dig som inte är medelm, kontakta oss via mail eller ring oss så recerverar vi en plats. Pris för icke medlemmar är 100:- och betalas på plats i receptionen.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , 0370-10336

Välkomna!